In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Tekmovalni krst novih veslaških upov - Lignano 2016

Veslaška tekmovalna sezona je pred vrati. Koledar regat za sezono 2016 je pripravljen in bo veslače in veslačice Veslaškega kluba Piran odpeljal na predvideno 20 tekmovanj tako v Sloveniji kot v tujini. Prvo letošnje tekmovanje je potekalo v nedeljo 7.2.2016 v Italijanskem Lignano Sabbiadoro, kjer so se naši športniki skupaj s številnimi Italijanskimi in Hrvaškimi tekmovalci pomerili na veslaških simulatorjih.

Preberi več

Zaključek tekmovalne sezone s XXIV. sprint regato Ljubljanica '15

Tekmovalni del sezone je za nami. Po uspešno odveslanih državnih in mednarodnih tekmovanjih v septembru nas je za zaključek sezone čakala še tradicionalna 24. sprint regata LJUBLJANICA 2015.

Preberi več

Uspešen tekmovalni vikend v Mariboru

V soboto 12.9. je v Bresternici pri Mariboru potekal že 58. Mladinski šesteroboj, na katerem so se ponovno pomerile pionirske in mlajšemladinske ekipe iz Slovenije, Koroške, Istre s Hravaškim primorjem, Zgornje Avstrije, Furlanije Julijske Krajine ter Benečije.

Preberi več

25. Državno prvenstvo v veslanju - Bled 2015

V soboto 27.9. je na mirni gladini čudovitega Blejskega jezera potekalo že 25. Državno provenstvo Slovenije v veslanju. Udeležilo se ga je 183 veslačev in veslačic vseh starostnih kategoij iz Maribora, Bleda, Ljubljane, Izole, Kopra in seveda Pirana. Naše barve je zastopalo 11 veslačev in 2 veslačici.

Preberi več

1. Državno prvenstvo Osnovnih šol v veslanju na simulatorjih 2015

Veslanje je v Sloveniji vedno predstavljalo šport, na katerega smo bili ponosni in v katerem smo imeli ogromno odličnih športnikov in športnic na najvišjem nivoju tekmovalnosti. Vsak športnik pa seveda začne pri mladih letih ter izbrani šport spozna preko prijateljev, medijev, šole ali povsem naključno. Zato se je Veslaška zveza Slovenije za promocijo veslanja med mladimi odločila letos organizirati 1. DRŽAVNO PRVENSTVO OSNOVNIH ŠOL NA VESLAŠKIH SIMULATORJIH ter tako dati možnost mladim, da skozi tekmovanje in druženje med vrstniki pobliže spoznajo veslanje. 

Preberi več